Hírek

A központi bemutatótermünk a Budapest XIII. kerület Váci út 6. címen található a WESTEND mellett.
A debreceni bemutatótermünk címe: Debrecen, Liszt Ferenc utca 1. (A FÓRUM mellett) 

Ismertető

Köszöntjük Táncruha- és jelmezkölcsönzőnk honlapján, reméljük segíthetünk elképzeléseik megvalósításában! Táncruháinkat és jelmezeinket szalagavatóra, gólyabálra és más ünnepélyes alkalmakra előzetesen egyeztetett időpontban ingyenesen bemutatjuk és kiszállítjuk az ország egész területén. Az országban egyedülálló, legújabb egyedi tervezésű táncruha kollekciónkkal várjuk érdeklődésüket. Egyedi igények alapján ruhakészítést és tervezést is vállalunk! Kívánságait ország egész területén tudjuk teljesíteni, várjuk a táncruháink iránt érdeklődőket. Érdeklődjön folyamatosan bővülő kínálatunkról!
A kérdéseket, igényeket, árajálatok igénylését a Kölcsönzőink és Elérhetőségeink menüpontban található telefonszámokon és a

nyitotanc-golyabal@gmail.com

email címen várjuk!


Magunkról

A Táncruha- és jelmezkölcsönzőnk több mint 10 éve szolgálja a bálozók, szalagavatói nyitótáncosok, farsangi jelmezesek magas szintű igényeit, kívánságait főként Budapesten és Debrecenben, ezenkívűl Nyíregyházán, Egerben és Kecskeméten is.
 Az országban egyedülállóan gazdag, színes táncruha kollekcióval és színpadi kosztümökkel várjuk a nyitótáncosokat, fellépő tánccsoportokat. Minden évben a legújabb, egyedi tervezésű, minőségi táncruha és jelmez kínálattal mutatkozunk be.
 A több ezer táncruhából álló készlet biztosítja, hogy bármely kis és nagy létszámú csoportot ki tudjunk szolgálni gyermek és felnőtt méretben egyaránt.
 Egy stílushoz többféle fazonú ruha közül is lehet választani. Különleges választékkal várjuk a gyermek és felnőtt jelmezek iránt érdeklődőket. A turisztikai szezonban megrendezett fesztiválokra, mulatságokra, díjkiosztásokra kínáljuk fellépő ruháinkat, korabeli történelmi viseleteket.
 Ünnepségekre, fogadásokra, esküvőre ajánljuk díszmagyar női és férfi viseleteket, aranysújtásos magyaros ruhákat, mentéket, atillákat, csoportoknak magyar népi táncruhákat. Színes vidám parókák minden tánchoz! Különleges szolgáltatásunk férfi és női cipők, csizmák, kalapok kölcsönzése.
Egyéni igények szerinti táncruhákat, jelmezeket megtervezzük és el is készítjük valamint az ország bármely pontján bemutatjuk.